• Familiekamer Familiekamer Iedereen heeft ze wel gezien. Families reizend met zijn vieren. In ons hotel hoeft u dan geen 2 kamers te boeken (tenzij de teeners hun privacy willen). Onze familiekamer is de perfecte oplossing. De familiekamers hebben allemaal een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden (stapel) of een tweepersoonsbed op een verhoogd gedeelte. De kamers hebben hun eigen mooie privé badkamer en bieden genoeg ruimte voor een familie met kinderen.
  • Driepersoonskamer (3 bedden) Driepersoonskamer (3 bedden) Reist u met één van uw kinderen of verkent u Suriname met twee vrienden? Dan kunnen we u de driepersoonskamer aanbieden. De kamer heeft 3 eenpersoons bedden en een mooie badkamer. Wil je van de ochtendzon of de avondbries genieten? Reserveer dan een kamer met terras.
  • Driepersoonskamer Driepersoonskamer Verkent u Suriname met vrienden of wilt u met twee vriend(inn)en een lang weekend in Paramaribo doorbrengen? Dan kunnen we u de driepersoonskamer aanbieden. De kamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een mooie badkamer. Ideaal voor kleine families of stellen, die van ruime kamers houden. Wilt u van de ochtendzon of de avond bries genieten? Reserveer dan een kamer met terras.
  • Tweepersoonskamer Tweepersoonskamer Als u met uw partner, echtgenoot of beste vriend(in) reist kunnen we u onze standaard tweepersoons kamer bieden. Het is een ruime kamer met een mooie eigen badkamer en een prachtige houten vloer.
  • Tweepersoonskamer (2 bedden) Tweepersoonskamer (2 bedden) Onze tweepersoonskamer met twee aparte bedden is ideaal voor stellen en vrienden, die wel bij elkaar maar niet in hetzelfde bed willen slapen. De kamer is 20m2 groot en heeft een mooie badkamer en houten vloer. De kamer is ideaal voor reis, zaken of avonturen reisgenoten.
  • Eenpersoonskamer Eenpersoonskamer Onze eenpersoonskamer is eigenlijk een tweepersoonskamer met een queensize bed, maar dan iets minder ruim. Stellen kunnen deze kamer ook boeken, maar dan vragen we een extra vergoeding voor het ontbijt. De kamer heeft een leuke badkamer en prachtige houten vloer.