Luxe ontbijt
Naast lekker en comfortabel slapen gaat u ook bij ons uitgebreid ontbijten. Ons ontbijtbuffet bestaat uit verschillende vruchtensappen, verse koffie en thee, diverse broodsoorten, kaas, vleeswaren, diverse jams, pindakaas, chocoladepasta, yoghurt, melk, cruesli en vers fruit. U kunt uw ei bestellen zoals u het graag heeft.

Lunch, snacks en diner
We bieden onze gasten de mogelijkheid om bij ons te lunchen en te dineren. Om uw maaltijd te kunnen garanderen, vragen we u vooraf te reserveren. Dat kan hier.
Gedurende de dag bestaat de mogelijkheid om kleine snacks te bestellen. Lekker bij uw drankje.

Ons zwembad
We hebben een mooi zwembad. Aan het water is wat zout toegevoegd en met behulp van electrische stroom (waardoor een heel klein beetje chloor wordt aangemaakt) wordt daarmee het water gezuiverd. De voordelen zijn duidelijk: geen chloor-gerelateerde irritaties en het zoutgehalte is vergelijkbaar met dat van uw traanvocht. U kunt met uw ogen open zwemmen. We houden het zwembad uiteraard goed schoon en controleren met grote regelmaat de kwaliteit van het water. Bij het hoog houden van de kwaliteit kunnen we uw hulp overigens goed gebruiken. Als u voor het zwemmen even een snelle verfrissende douche (bij het zwembad) neemt, spoelt u uw zonnebrandmiddel en insectenwerende spray van u af. `

Drankjes
U kunt uw “eenvoudige” drankjes zelf uit de koelkast in de bar nemen en noteren op de lijst. Uiteraard hebben we de djogo’s (1L Parbobier) koud staan, maar we hebben ook wijn en een ruime sortering aan fris (“softs”), water en sapjes. Onze mensen helpen u verder graag aan de drankjes die bewerkelijker zijn om te maken (rum-cola, gin-tonic, etc. ).

Wassen en drogen
Op doorreis en de kleren moeten nu toch echt gewassen worden? Geen probleem. Ons team wast en droogt uw was vaak dezelfde dag nog in onze grote wasmachine en droger.

Bagage service
Als u een aantal dagen “het bos” in wilt, kunt u uw bagage droog en veilig bij ons opbergen.

Betaalmogelijkheden
We accepteren cash betalingen in USD, Euro en SRD. We accepteren ook MAESTRO, VISA en MASTERCARD. De kosten voor een credit- en bank-card transactie bedragen 3,5%.

Visa Mastercard MaestroPayPal

Tours
In samenwerking met That’s It! tours, een gespecialiseerde touroperator, kunnen we tour(s) voor u op maat ontwerpen. Het mooie is dat de kosten niet hoger zijn dan wanneer u het zelf uitzoekt en het voordeel is dat onze touroperator alleen werkt met aanbieders die zich bewezen hebben. U kunt daarnaast bij ons ook een aantal `standaard` tours boeken.

WiFi

wifi-free-sticker-logo-uitgesneden

 WiFi is gratis