Welkom bij Greenheart Hotel

Greenheart hotel

Over Greenheart Hotel

Gesitueerd in het centrum van Paramaribo bevindt zich Greenheart hotel, het perfecte uitgangspunt om Suriname te ontdekken in een idyllische koloniale setting.

Greenheart, de naam zegt het al, staat voor groen en duurzaam en onze gasten worden ondergedompeld in een oase van rust op loopafstand van alle bezienswaardigheden, cafeetjes en restaurants. Ons knusse hotel combineert de kleurrijke Surinaamse gezelligheid met alle moderne faciliteiten.

Onze gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet op ons overdekte tuinterras. In het gehele hotel is wifi beschikbaar en ons zwembad met ligbedden is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen na een drukke dag in de stad of een avontuurlijke jungle tocht. Ontmoet reizigers van over de hele wereld in ons tuinterras of trek je terug met een goed boek in een hangmat op ons balkon.

Ons hotel telt 12 kamers verdeeld over twee verdiepingen, allen voorzien van een badkamer met warm en koud water douche, klamboe en ventilator. De meeste van onze kamers beschikken over airco.